Skip to main content
bipac

Företaget

Välkommen till BIPAC - Bergenlöv International Packaging AB


Sedan 1975

Om oss

Vi är ett svenskt företag med kontor i Nacka/Stockholm. Sedan starten 1975 har vår genomgående vision varit att erbjuda våra kunder helhetslösningar för deras förpackningsbehov. Med ett starkt och långt samarbete med kvalitetsmedvetna leverantörer och kunder har BIPAC etablerat sig som en ledande aktör på den nordiska marknaden.

Vi har även ett nära samarbete med vårt systerbolag J. Myhre ApS i Danmark med stort lager och även produktion av plastflaskor i egna maskiner.

Vi håller ett öga på utvecklingen inom förpackningsbranschen.

Vår kärnkompetens

Med omfattande kunskaper och lång erfarenhet, är vi redo att tillgodose olika förpackningsbehov för kunder i Norden och Baltikum. Våra samarbeten med väletablerade tillverkare och leverantörer i Europa har skapat ett omfattande kontaktnät. Bland vårt sortiment finner du både standardförpackningar och skräddarsydda alternativ som passar våra kunders unika behov.

Vi kombinerar modern teknik för ökad effektivitet med ett engagerat och kompetent team. Detta säkerställer att ni alltid får den hjälp som behövs. Vid sökandet efter en leverantör för ert kommande projekt kan ni vara trygga med att vi på BIPAC är det rätta valet för er. Dessutom strävar vi mot hållbara lösningar genom att erbjuda ett brett utbud av miljösmarta alternativa förpackningar.

 

Är du på jakt efter din nästa förpackning? Kontakta oss idag för konsultation.