Skip to main content
plast

Plastförpackningar för pharma

Vi erbjuder förpackningslösningar i plast som täcker de flesta områden inom pharma segementet.

Vår produktbredd är verkligen uppdelad i många områden. Den är anpassad att passa alla de tuffa önskemål som Farma industrin efterfrågar när det gäller storlekar och utförande.

Vårt standardsortiment inkluderar plastflaskor, förslutningar och tuber m.m.
Vi erbjuder ett standardsortiment av flaskor från 10 upp till 1000 ml.
Vi erbjuder ett standardsortiment av child proof och tamper evident förslutningar, vertikala eller horisontella droppare, måttbägare och pipetter.
Vi erbjuder ett utbud av extruded och coextruded plasttuber från 3 upp till 250 ml.
Ett brett utbud av olika standardprodukter för doseringar tillsammans med förslutningar gör utbudet fullt utbyggbart inom alla kategorier: skräddarsytt att passa de individuella önskemål som våra kunder har.
Våra leverantörers förpackagningar är designade för att skapa en problemfri och effektiv användning inom farmaceutisk produktion. Vi arbetar endast med Europeiska tillverkare.
För olika applikationer använder vi ett brett spektra av material såsom (LDPE, HDPE, PP, PET).

Våra samarbetspartners använder det senaste inom tillverkningsindustrin vad gäller teknologi och använder sig av de mest rigorösa kvalitets- och hygienstandards. Detta täcker för flaskor alla produktionsteknologier för injection moulding och injection blow moulding till blow moulding processer. Den största delen av produktionen är utförd i moderna ren-rum system som är klassifierade i 10.000 eller 100.000 nivå. Alla fabriker arbetar efter regler under Good Manufacturing Practice (GMP) och är certifierade enligt ISO 9001 eller andra relevanta internationella normer.

Är du på jakt efter din nästa förpackning? Kontakta oss idag för konsultation.