English
Bipac

Tubular glas och vialer

tubular glasflaskor vialer

Vi kan erbjuda ett sortiment av kosmetiska förpackningar tillverkade av mycket högkvalitativt tubular glass tillverkat i Spanien. Nedan ser ni de olika områden som vi kan erbjuda.

Dessa modeller tillverkas mot beställning och minsta order ligger runt 5.000 – 10.000 stk men ibland går det bra att även beställa färre.

Kontakta oss om ni vill veta mer.


tubular glas vialer 001

Sample vials från 1 - 3 ml.

Screen-tryck är möjligt. Vi kan sälja dessa med mini - vaporizers , roll - on samt olika stoppers.


tubular glas vialer 002

Single - dose bottles från 2 - 20 ml. För kosmetiska produkter.


tubular glas vialer 003

Vi kan erbjuda glasvials tillverkade av tubular glass med pipetter från 3 - 50 ml med standard och specialgängor. Screen - tryck är möjligt samt olika ytfinish på kragen. Kontakta oss gärna för mer information .


tubular glas vialer 004

Vi kan erbjuda en serie av roll - glasvials tillverkade av tubular glass från 3 - 20 ml för fragrances, special treatments, essential oils, etc. Screen-tryck är möjligt. Finns möjlighet till både PP, stål och glaskula. Kontakta oss gärna för mer information.


tubular glas vialer 005

Vi kan erbjuda en serie av glasvials med gängor tillverkade av tubular glass från 5 - 20 ml för fragrances, special treatments, essential oils, etc. Screen-tryck är möjligt. Finns med olika standardgängor. Kontakta oss gärna för mer information .


tubular glas vialer 006

Vi kan olika typer av standardpumpar, dispensers och vaporizers till våra olika vialer. Finns med olika standardgängor till vialer mellan 10 - 50 ml. Kontakta oss gärna för mer information.


tubular glas vialer 007

tubular glas vialer 011

Vi kan olika typer av standard pipetter. Finns med olika standardgängor och i olika utförande för olika applikationer för både kosmetiska och andra typer av glasgängor. Gummi-bulben till dessa kan fås i många olika färger och utförande. Kontakta oss gärna för mer information .


tubular glas vialer 010

Vi kan erbjuda snygga kombinationer med tryck på flaskan i kombination med sprayat glas och specialanpassade pipetter. Vi kan även erbjuda etiketter på vialer redan från fabriken. Kontakta oss gärna för mer information.